Kejsare, 150413

Det var två små busiga killar som föddes i denna kull. En bor i Örebro och den andra har flyttat upp till Dalarna. Båda två är lyckliga kastrater nu.

Färgkullen, 140716

Tre små kattungar föddes i kullen, två flickor och en pojke. Tyvärr så blev lilla pojken sjuk och var tvungen att avlivas, man vet inte vad det berodde på. Flickorna har dock växt sig stora och båda två finns kvar här i Stockholmsområdet.
Gå in under kullen för att se flera bilder.
 
The Lord of the rings, 130516

Zing och Ruff hade planer före mig. Strax efter Nikita föddes så tyckte dom att det var dags för fler kattungar, det resulterade i min andra kull. Zings andra kull var på en hane och en hona.  SE*Rising Red Star's Eowyn, tjejen, bor med den yngre systern Eckerud i Tullinge. SE*Rising Red Star's Aragon, pojken med en vilja att överleva, han fick någon bakterie när han var två veckor gammal och veterinären sa att han inte hade någon chans till överlevnad. Han klarade sig och växte sig stor och stark, och han är så fin nu. Han fick flytta till den andra systern Eckerud och bor i Västerhaninge.
Gå in under kullen för att se fler bilder.
The First, 130127

SE*Rising Red Star's First Lady, eller Nikita som hon heter här hemma, föddes som en ensam liten tjej i Zing's första kull 130127.

Tyvärr försvann hennes kattungesida när jag gjorde om hemsidan, men fler bilder på henne går att hitta under "mina katter"